Fa'afefea ona Filifili Laulau Gaugau?

Fautuaga|Nov 11, 2021

O laulau gaugau o latou vae o lo'o gaugau i luga o le laulau e fa'amoemoe mo le teuina lelei ma le feavea'i.I le avea ai ma se tasi o meaafale gaugau, o loʻo fiafia i le faʻateleina o le lauiloa i tagata faʻatau i aso nei.Ae ui i lea, e ono faʻalavelave tagata ile auala e filifili ai se laulau gaugau talafeagai mo o latou fale talu ai o loʻo i ai laulau gaugau eseese ma mea eseese, mamanu ma faʻatulagaga ile maketi.

O lenei tusiga o le a faʻasoa atu ia te oe ni fautuaga ile auala e filifili ai laulau gaugau mo lau teuteuga fale.

※ Fa'afefea ona Filifili Laulau Gaugau?

A tatou filifilia ni laulau gaugau mo lo tatou fale, e tatau ona tatou mafaufau i mea nei:

1. Le Tele Avanoa

O laulau gaugau e eseese lapopo'a, e pei o le la'ititi, masani ma le lapopoa.O le mea lea, o le tele o le avanoa e tatau ona mafaufau i ai pe a tatou filifilia le kesi laulau gaugau.O se laulau gaugau tele e le talafeagai mo avanoa fa'atapula'a, lea o le a fa'atumulia ai lou potu.

2. Le Tulaga

O le nofoaga o le a tu'u ai le kesi gaugau e tatau fo'i ona amanaia.E pei lava o le mea na ta'ua muamua, o le laulau gaugau o lo'o i ai mamanu eseese i aso nei, e pei ole sikuea, fa'afa'afa'afa ma le lapotopoto.O foliga eseese o le a faia se eseesega i lou nofoaga.Afai o lo'o e tu'uina le kesi gaugau o le ofisa i le tulimanu e fa'asaga i le puipui, ona le fetaui lea o se laulau gaugau lapotopoto.

Folding-table-503051-81

3. Le Fa'aoga

O fea o le a fa'aogaina ai le kesi gaugau?I le fale, fafo pe mo fonotaga ma isi?Fa'amolemole filifili le kesi gaugau e tusa ai ma lou fa'amoemoe.

4. Le Sitaili

Filifili lau laulau gaugau e fa'atatau i le sitaili.I se tulaga masani, o laulau gaugau e sili atu ona talafeagai mo teuteuga faigofie o le fale.

Folding-table-503051-71

5. Le Lanu

O laulau gaugau ua faia i ituaiga uma o lanu i le taimi nei.O le mea lea, e tatau ona tatou filifilia laulau gaugau i luga o le faʻavae o le siosiomaga faʻapitoa fale ma teuteuga.

Folding-table-503050-4
Folding-table-503046-6

※ Fautuaga mo le Fa'atauga o Laupapa Gaugau

E ese mai i faʻamatalaga o loʻo i luga, o nisi nei o fautuaga e manaʻomia ona tatou gauai i ai pe a faʻatau laulau gaugau.

1. Faamolemole siaki pe o le vaega uelo e lamolemole ma voidless.

2. Faʻamolemole siaki pe o le ata faʻapipiʻi e toniga ma vaivai ma e lelei le tautotogo.

3. Fa'amolemole siaki pe o lo'o malosi le bayonet ma lamolemole le paipa.

Folding-table-503051-4

4. Fa'amolemole fa'alogo lelei ile tulaga lelei atoatoa ole auivi.E mafai ona e luluina le kesi gaugau atoa pe a uma ona tatala e siaki pe mautu le auivi pe leai.

ERGODESIGN ofo atu laulau gaugau fa'asao avanoa ma fa'avaa mautu ma le susu.O lanu eseese e avanoa mo teuteuga fale eseese.Mo nisi fa'amatalaga, fa'amolemole asiasi i la matou itulau o oloa:ERGODESIGN Laupapa Laupapa.

Folding-table-503050-1

503050 / Pa'epa'e

Folding-table-503051-1

503051 / Uuliuli

Folding-table-503045-1

503045 / Rustic Brown

Folding-table-503046-7

503046 / Enaena Pogisa


Taimi meli: Nov-11-2021