Vaega o Nofoa Ofisa

Fautuaga|Tesema 02, 2021

O nofoa ofisa, po'o nofoa kesi, ua mamanuina e faafaigofie ai a tatou galuega i le olaga i aso taitasi ma gaoioiga lautele.E pei lava ona taʻu mai e le igoa, o lenei ituaiga nofoa e masani ona faʻaaogaina i luga o se kesi i ofisa.Ma o lo'o swivelle ma fetu'una'i maualuga.

I se tulaga masani, o nofoa ofisa poʻo kesi galuega e fausia i vaega nei:

1. Fa'amea

O le fa'amea o se seti o uili e fa'asalalau pei o ni nai vae laiti i le pito i lalo o le nofoa o le ofisa, lea e masani ona uili.

Office-Chair-5130004-16

2. Si'i Kesi

O le si'i kesi ose vae e amoina uta o lo'o tu'u i lalo ole nofoa nofoa o le ofisa.O le si'isi'i kesi ua fa'apipi'iina i se fa'amau e fetu'una'i le maualuga, lea e mafai ai ona fa'afetaui le maualuga o nofoa o le ofisa i le faigofie.Ma o le si'i kesi e feso'ota'i ma le pito i lalo ma le nofoa nofoa pito i luga.

Office-Chair-5130004-14

3. Nofoa Nofoa

I luga o le si'i kesi o lo'o iai le nofoa nofoa e nonofo ai tagata.O le nofoa nofoa e faia i mea mataʻutia eseese, e pei o le paʻu PU ma le mata.Afai o le nofoa nofoa e malu ma manava, o le a faʻamalolo le mamafa o tatou suilapalapa ma faʻalelei foi mo i tatou e nofo mo itula uumi.

Office-Chair-5130004-9

4. Nofoa i tua

O le nofoa pito i tua ma le nofoa nofoa e masani ona vavae ese , lea e fesoʻotaʻi ma paipa uʻamea poʻo laupapa.O nisi taimi o le nofoa i tua e mamanuina ma se lagolago lumbar mo le faʻamafanafanaga.

O le nofoa pito i tua o nofoa ofisa ERGODESIGN ua mamanuina ergonomically.E fetaui lelei ma lou tuasivi ile ua, tua, lumbar ma le suilapalapa.E te le lagona le vaivai i luga o matou nofoa ofisa ergonomic.

Office-Chair-5130004-11
Office-Chair-5130004-12

5. Taofi lima

O le mea e tuu ai lima o le mea lea e mafai ona tuu ai o tatou lima pe a tatou nonofo i luga o nofoa faigaluega a le ofisa.Ma o loʻo i ai le tele o mamanu eseese o lima i aso nei.MoERGODESIGN Mesh nofoa ofisa, e mafai ona fa'asaga i luga o tatou lima mo le teuina lelei, lea e tulaga ese.

Office-Chair-5130004-13

O vaega tetele ia o se nofoa ofisa.A tatou manaʻomia le faʻatauina o nofoa ofisa poʻo nofoa komepiuta, e tatau ona gauai atu i nei vaega ina ia mafai ai ona tatou filifilia nofoa ofisa talafeagai mo lo tatou fale ma le ofisa.


Taimi meli: Tes-02-2021